Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Beste in bier

Jan Linders is al 4 jaar op rij gekozen tot beste bier supermarkt en 6 jaar op rij tot beste speciaalbier supermarkt van Nederland. Dit is gebleken uit het onderzoek dat GfK heeft uitgevoerd in opdracht van bierbrouwer AB InBev. GfK vroeg 10.000 huishoudens op 20 punten naar hun waardering voor het bierschap van supermarkten waar zij het vaaktst bier kopen. 

Je kunt bij ons dan ook het beste en grootste assortiment bier en speciaalbier in onze schappen verwachten met de meest scherpe acties!

De beste bieraanbiedingen

Bij Jan Linders vind je een groot, bijzonder en gevarieerd assortiment bier én speciaalbier. Iedere week kun je bij ons terecht voor de beste bieraanbiedingen. Houd onze website en folder dus scherp in de gaten en loop geen aanbieding mis!

Bekijk alle bieraanbiedingen

De beste in speciaalbier

Jan Linders is niet alleen de beste supermarkt in bier, maar ook in speciaalbier! Of je nu op zoek bent naar een Trappist, IPA of Blond bier, gegarandeerd dat je altijd iets vindt wat in de smaak valt.

Lees meer

Het brouwproces

Bier wordt gebrouwen van vier ingrediënten: water, mout, hop en gist. Maar hoe wordt bier eigenlijk gebrouwen? Dat is voor elk bier natuurlijk anders, maar we laten je graag zien hoe het brouwproces er over het algemeen uitziet.

Lees meer

Koken met bier

Maak je gerechten extra lekker met een scheutje speciaalbier! Welke gerechten kun je bereiden met bier? We laten het je zien op proefhetzuiden.nl!

Naar proefhetzuiden.nl