Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Beste in bier

Jan Linders is al 4 jaar op rij gekozen tot beste bier supermarkt en 6 jaar op rij tot beste speciaalbier supermarkt van Nederland. Dit is gebleken uit het onderzoek dat GfK heeft uitgevoerd in opdracht van bierbrouwer AB InBev. GfK vroeg 10.000 huishoudens op 20 punten naar hun waardering voor het bierschap van supermarkten waar zij het vaaktst bier kopen. 

Je kunt bij ons dan ook het beste en grootste assortiment bier en speciaalbier in onze schappen verwachten met de meest scherpe acties!

Korengoud abrikozen progresvlaai

Een lekkere traditionele vlaaibodem waarop de lekkerste abrikozen zijn meegebakken, bedekt met een laag slagroom en bestrooid met krokante hazelnootschuimbrokken. Onze vlaaien worden iedere dag vers bereid in het Limburgse Sevenum met de beste ingrediƫnten.

Stem hier

Korengoud Vloerbrood Woudkorn

Iets waar je elke dag weer van geniet, daar besteden we bij Jan Linders extra veel aandacht aan. Direct op de steenoven vloer gebakken met als resultaat een heerlijk luchtig brood met een krokante korst. Het is een vezelrijkbrood dus extra gezond als ontbijt of bij de lunch.

Stem hier

Onze Trots koude schotel

Onze Trots koude schotel vertegenwoordigt de authentieke smaak van het zuiden. Rijk van smaak, bereid met knapperige groente, zachte aardappelblokjes en heel veel mals rundvlees.

Stem hier