Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home De Allerbeste Speciaalbieren

Beste speciaalbier supermarkt van Nederland!

Jan Linders is bekroond tot de beste supermarkt in speciaalbieren. Dat betekent dat wij iedere dag met de beste acties en het grootste assortiment voor je u klaarstaan. Of u nu een blond of donker speciaalbiertje zoekt: wij zullen u verbazen.

Ons grote, bijzondere en gevarieerde assortiment wordt zeer gewaardeerd: al vier jaar mogen wij ons de Beste Speciaalbier Supermarkt van Nederland noemen (GFK '13, '14, '15 en '16)!

Nu 10 van de 11 trappisten

Trappistenbier wordt enkel door monniken van de orde der Cisterciënzers gebrouwen. Wereldwijd zijn er slechts 11 trappisten-brouwerijen die het officiële logo mogen voeren. Maar liefst 10 van deze trappistenbieren hebben wij in ons assortiment!

Naar onze trappisten

Combineer de lekkerste kazen & bieren

Dat wijn en kaas goed samen gaan, is geen geheim. Maar ook bier en kaas is een heerlijke combinatie. We zetten 8 biertjes voor u op een rij die extra lekker smaken als u er de juiste kaas bij eet.

Ontdek de combinaties

Proost op de lente!

Proef het voorjaar in ons uitgebreide assortiment lente bieren! De fruitige ondertonen en hop passen perfect bij de zon die zich steeds vaker laat zien. Bijv. Hertog Jan Lentebock of Jopen Lentebok.

Ontdek onze lentebieren

Ons uitgebreide assortiment

Zo veel soorten speciaalbieren, zo veel te kiezen! Of u nu op zoek bent naar een frisse radler, een amberkleurige bockbier of een trappist om echt van te genieten, bij ons vindt u het allemaal. Laat u verrassen door ons zeer uitgebreide assortiment.

Naar alle speciaalbieren