Home Al 17 jaar de beste bakkerij van heel Nederland!

Elke dag laten we het zuiden genieten van het lekkerste brood van Nederland. Niet voor niets worden we jaar na jaar uitgeroepen tot állerbeste bakkerij van Nederland. En dat al voor de 17e keer! Kwaliteit die je proeft.

Onze ambachtelijke broden worden bereid met de beste en puurste ingrediënten uit eigen streek: vers gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. Met passie en aandacht brengen wij zo het lekkerste brood uit de streek naar jouw bord. 

Waarom we de beste zijn?

  • Altijd goed advies van onze deskundige medewerkers
  • Ambachtelijk bereid door onze bakkers in het Limburgse Kerkrade
  • We gebruiken altijd de beste ingrediënten, zoveel mogelijk uit onze eigen streek
  • Ruim assortiment
  • Altijd scherp geprijsd en elke week de beste acties

We zijn dan wel groot in brood, maar blijven klein in prijs

De lekkerste broden en vlaaien

Vloerbrood volgens authentiek recept

Vloerbrood volgens authentiek recept

Onze Korengoud vloerbroden worden iedere dag, direct op een stenen ovenvloer gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. Dit geeft het brood zijn specifieke karakter; een dunne, knapperige korst en een luchtige binnenkant.

Ambachtelijk karakterbrood

Ambachtelijk karakterbrood

Korengoud karakterbrood, een stevig brood op basis van speciaal geselecteerd meel van de Commandeursmolen in het Limburgse Mechelen. Op ambachtelijke wijze bereid en iedere dag vers gebakken in jouw Jan Linders!

Bakkersbroodjes; verser kan niet!

Bakkersbroodjes; verser kan niet!

Wist je dat Jan Linders de enige supermarkt in heel Nederland is waar de verse bakkersbroodjes in de supermarkt worden gerezen en afgebakken? Onze bakkerij-afdelingen hebben elk een eigen rijskast waarin ze elke ochtend de broodjes leggen om vervolgens het rijsproces te starten. Daarna worden ze vers én bruin afgebakken in onze ovens. Zo komen onze bakkersbroodjes aan hun heerlijke, rijke en volle smaak. Verser kan niet!

De allerlekkerste vlaai van Nederland!

De allerlekkerste vlaai van Nederland!

Minstens net zo lekker zijn onze overheerlijke, Limburgse vlaaien: elke dag vers gebakken door onze bakker in het Limburgse Sevenum. Extra trots zijn we op onze Korengoud Abrikozen-Progres vlaai, waarmee we de titel ‘Product van het Jaar’ wonnen. Gevuld met de beste ingrediënten die we zoveel mogelijk uit eigen streek halen. Met liefde bereid, volgens traditioneel Limburgs recept! 

Maak kennis met onze bakkerij

Iedere week extra voordelig!

We laten je graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment en de producten waar we trots op zijn. Profiteer daarom elke week van vaste dagaanbiedingen bij de beste bakkerij van Nederland! 

Iedere dinsdag extra voordelig

Iedere dinsdag extra voordelig

Onze Korengoud busbroden worden elke dag vers gebakken met de beste ingrediënten én volgens authentiek recept. Iedere dinsdag extra voordelig: 2 broden voor maar 3 euro!

Iedere woensdag extra voordelig

Iedere woensdag extra voordelig

Iedere woensdag is het bij Jan Linders rozijnenbollendag. Een zak rozijnenbollen, vers uit eigen bakkerij, voor maar 1 euro!