Home Al 17 jaar de beste bakkerij!

Elke dag laten we het zuiden genieten van het lekkerste brood van Nederland. Niet voor niets worden we jaar na jaar uitgeroepen tot állerbeste bakkerij van Nederland. En dat al voor de 17e keer! Kwaliteit die je proeft.

Onze ambachtelijke broden worden bereid met de beste en puurste ingrediënten uit eigen streek: vers gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. Met passie en aandacht brengen wij zo het lekkerste brood uit de streek naar jouw bord. 

Waarom we de beste zijn?

  • Altijd goed advies van onze deskundige medewerkers
  • Ambachtelijk bereid door onze bakkers in het Limburgse Kerkrade
  • We gebruiken altijd de beste ingrediënten, zoveel mogelijk uit onze eigen streek
  • Ruim assortiment
  • Altijd scherp geprijsd en elke week de beste acties

We zijn dan wel groot in brood, maar blijven klein in prijs

De lekkerste broden en vlaaien

Vloerbrood volgens authentiek recept

Vloerbrood volgens authentiek recept

Onze Korengoud vloerbroden worden iedere dag, direct op een stenen ovenvloer gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. Dit geeft het brood zijn specifieke karakter; een dunne, knapperige korst en een luchtige binnenkant.

Ambachtelijk karakterbrood

Ambachtelijk karakterbrood

Korengoud karakterbrood, een stevig brood op basis van speciaal geselecteerd meel van de Commandeursmolen in het Limburgse Mechelen. Op ambachtelijke wijze bereid en iedere dag vers gebakken in jouw Jan Linders!

Bakkersbroodjes; verser kan niet!

Bakkersbroodjes; verser kan niet!

Wist je dat Jan Linders de enige supermarkt in heel Nederland is waar de verse bakkersbroodjes in de supermarkt worden gerezen en afgebakken? Onze bakkerij-afdelingen hebben elk een eigen rijskast waarin ze elke ochtend de broodjes leggen om vervolgens het rijsproces te starten. Daarna worden ze vers én bruin afgebakken in onze ovens. Zo komen onze bakkersbroodjes aan hun heerlijke, rijke en volle smaak. Verser kan niet!

De allerlekkerste vlaai van Nederland!

De allerlekkerste vlaai van Nederland!

Minstens net zo lekker zijn onze overheerlijke, Limburgse vlaaien: elke dag vers gebakken door onze bakker in het Limburgse Sevenum. Extra trots zijn we op onze Korengoud Abrikozen-Progres vlaai, waarmee we de titel ‘Product van het Jaar’ wonnen. Gevuld met de beste ingrediënten die we zoveel mogelijk uit eigen streek halen. Met liefde bereid, volgens traditioneel Limburgs recept! 

Maak kennis met onze bakkerij

Daar kun je op rekenen!

Het voordeel van het zuiden betekent ook voordelige boodschappen. Elke dag, het hele jaar. Zo vind je bij ons volop Volume Voordeel. Dagelijkse boodschappen waarvoor geldt: koop je meer, dan betaal je minder. Daar kun je op rekenen!

Flappen

Flappen

 De lekkerste flappen, van de beste bakkerij! Het hele jaar door 4 voor maar 3,00. Kies & mix jouw favorieten.

Korengoud verse broodjes

Korengoud verse broodjes

Croissantjes, pistolet wit of tarwe en kaiserbroodjes altijd 4 voor 1 euro. Elke dag de lekkerste vers gebakken broodjes bij jouw Jan Linders.

Het hele seizoen lekker voordelig!

De lekkerste versproducten voor een extra scherpe prijs, met de beste kwaliteit die je proeft. Het hele seizoen lekker voordelig en alleen verkrijgbaar bij Jan Linders!

Verse witte bakkersbollen

Verse witte bakkersbollen

Wist je dat Jan Linders de enige supermarkt in heel Nederland is waar de verse bakkersbollen in de supermarkt gerezen en gebakken worden? Het deeg rijst in onze supermarkt in een speciale rijskast. Daarna wroden ze vers én bruin afgebakken in onze ovens. Zo komen onze bakkersbollen aan hun heerlijke, rijke en volle smaak. Verser kan niet!

Robuust wit Karakterbrood

Robuust wit Karakterbrood

Een ambachtelijk, heerlijk brood van onze beste bakkerij: bereid met de beste ingrediënten uit eigen streek en elke dag vers gebakken door onze bakkers in het Limburgse Kerkrade. Het brood wordt o.a. gemaakt met de beste kwaliteit meel en bloem van de Commandeursmolen uit het Limburges Mechelen.