Home Al 15 jaar de beste bakkerij van heel Nederland!

Elke dag laten we het zuiden genieten van het lekkerste brood van Nederland. Niet voor niets worden we jaar na jaar uitgeroepen tot állerbeste bakkerij van Nederland. En dat al voor de 17e keer! Kwaliteit die je proeft.

Onze ambachtelijke broden worden bereid met de beste en puurste ingrediënten uit eigen streek: vers gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. Met passie en aandacht brengen wij zo het lekkerste brood uit de streek naar jouw bord. 

Waarom we de beste zijn?

  • Altijd goed advies van onze deskundige medewerkers
  • Ambachtelijk bereid door onze bakkers in het Limburgse Kerkrade
  • We gebruiken altijd de beste ingrediënten, zoveel mogelijk uit onze eigen streek
  • Ruim assortiment
  • Altijd scherp geprijsd en elke week de beste acties

We zijn dan wel groot in brood, maar blijven klein in prijs

Doe mee aan de kleurwedstrijd!

Kleur mee! Voor de kleine Picasso's vind je nu een unieke kleurplaat bij de bakkerij van jouw Jan Linders. Kleur en versier deze zo mooi mogelijk, lever de kleurplaat vóór 31 oktober in en maak kans op een gepersonaliseerd bakkersschortje met jouw eigen naam! 

Haal de kleurplaat op in de winkel, óf je kunt hem hier downloaden en zelf uitprinten! Als dank voor je deelname ontvang je bij inlevering van de kleurplaat iets lekkers.

De lekkerste broden en vlaaien

Vloerbrood volgens authentiek recept

Vloerbrood volgens authentiek recept

Onze Korengoud vloerbroden worden iedere dag, direct op een stenen ovenvloer gebakken in onze bakkerij in het Limburgse Kerkrade. Dit geeft het brood zijn specifieke karakter; een dunne, knapperige korst en een luchtige binnenkant.

Biologisch brood met karakter

Biologisch brood met karakter

Korengoud biologisch karakterbrood, een stevig brood op basis van speciaal geselecteerd biologisch meel van de Commandeursmolen in het Limburgse Mechelen. Op ambachtelijke wijze bereid en iedere dag vers gebakken in jouw Jan Linders!

Bakkersbroodjes; verser kan niet!

Bakkersbroodjes; verser kan niet!

Wist je dat Jan Linders de enige supermarkt in heel Nederland is waar de verse bakkersbroodjes in de supermarkt worden gerezen en afgebakken? Onze bakkerij-afdelingen hebben elk een eigen rijskast waarin ze elke ochtend de broodjes leggen om vervolgens het rijsproces te starten. Daarna worden ze vers én bruin afgebakken in onze ovens. Zo komen onze bakkersbroodjes aan hun heerlijke, rijke en volle smaak. Verser kan niet!

De allerlekkerste vlaai van Nederland!

De allerlekkerste vlaai van Nederland!

Minstens net zo lekker zijn onze overheerlijke, Limburgse vlaaien: elke dag vers gebakken door onze bakker in het Limburgse Sevenum. Extra trots zijn we op onze Korengoud Abrikozen-Progres vlaai, waarmee we de titel ‘Product van het Jaar’ wonnen. Gevuld met de beste ingrediënten die we zoveel mogelijk uit eigen streek halen. Met liefde bereid, volgens traditioneel Limburgs recept! 

Maak kennis met onze bakkerij

Iedere week extra voordelig!

We laten je graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment en de producten waar we trots op zijn. Profiteer daarom elke week van vaste dagaanbiedingen bij de beste bakkerij van Nederland! 

Iedere dinsdag extra voordelig

Iedere dinsdag extra voordelig

Onze Korengoud busbroden worden elke dag vers gebakken met de beste ingrediënten én volgens authentiek recept. Iedere dinsdag extra voordelig: 2 broden voor maar 3 euro!

Iedere woensdag extra voordelig

Iedere woensdag extra voordelig

Iedere woensdag is het bij Jan Linders rozijnenbollendag. Een zak rozijnenbollen, vers uit eigen bakkerij, voor maar 1 euro!

Lekker vers en altijd laaggeprijsd

Als beste bakkerij zorgen onze bakkers voor de hoogste kwaliteit en houden wij onze prijzen zo laag mogelijk. Zo weet je zeker dat je elke dag geniet van het allerbeste vers dat onze broodafdeling te bieden heeft, zonder te veel te betalen. Ook dát is het voordeel van het zuiden.

Gesuikerde donuts

Gesuikerde donuts

De lekkerste gesuikerde donuts vind je nergens goedkoper! Nu vast in prijs verlaagd. 

Jan Linders busbrood

Jan Linders busbrood

Je dagelijkse boodschappen vind je bij Jan Linders gewoon altijd voordelig, ook ons busbrood. Wit, bruin of volkoren het hele jaar door voor maar 1 euro!

Verse broodjes

Verse broodjes

Croissantjes, pistolet wit of tarwe en kaiserbroodjes altijd 4 voor 1 euro. Elke dag de lekkerste vers gebakken broodjes bij jouw Jan Linders. Reken maar!

Abrikozen-, appel- of kersenflappen

Abrikozen-, appel- of kersenflappen

Nu vast in prijs verlaagd! De lekkerste flappen, het hele jaar door 4 voor maar 2,50. Kies & mix jouw favorieten.