Home Beste product

Beste product van het jaar 2022-2023

Van donderdag 29 september t/m 24 november kan je weer stemmen op het beste product van het jaar! Ook dit jaar doen wij weer mee met diverse producten die de smaak van het zuiden vertegenwoordigen. Stem jij mee en geef je onze producten een podiumplek? Je maakt ook nog kans op mooie prijzen!Bekijk de winnaars van vorig jaar

Onze Trots koude schotel

Onze Trots koude schotel

Onze Trots koude schotel werd in de categorie ‘spreads’ door consumenten uitgeroepen tot Product van het Jaar 2021-2022. De Onze Trots koude schotel is een stevige schotel met een frisromige smaak, vol met aardappelblokjes, groente en een flinke hoeveelheid mager rundvlees. Bereid volgens authentiek, Limburgs recept. Echt de smaak van het zuiden!

Jan Linders spareribs

Jan Linders spareribs

De Jan Linders spareribs werden in de categorie ‘vlees’ door consumenten uitgeroepen tot Product van het Jaar 2021-2022. Eerder werden de spareribs ook al door onze vakslagers geroemd als beste en lekkerste spareribs van Nederland! Door de perfecte voorgaring worden de spareribs heerlijk sappig en mals. Het malse vlees glijdt makkelijk van het botje af en behoudt de fijne bite. 

Onze Trots gegrilde rosbief

Onze Trots gegrilde rosbief

Onze Trots gegrilde rosbief werd in de categorie ‘vleeswaren’ door consumenten uitgeroepen tot Product van het Jaar 2021-2022. Onze Trots gegrilde rosbief wordt gemaakt van mals rosbiefvlees en is tot in de perfectie rosé gegaard. Een eerlijk en ambachtelijk product van de beste kwaliteit.

Onze Trots verse tomatensoep met balletjes

Onze Trots verse tomatensoep met balletjes

Onze Trots verse tomatensoep met balletjes werd in de categorie ‘soep’ door consumenten uitgeroepen tot Product van het Jaar 2021-2022. De Onze Trots verse tomatensoep wordt gemaakt door onze vakslagers uit het Limburgse Hoensbroek. De soep is rijkelijk gevuld met de beste, verse ingrediënten en zonder smaakversterkers. Net zo lekker als een zelfgemaakte soep!