Home Beste product

Beste product van het jaar 2021-2022!

Hoera! Jan Linders Supermarkten heeft dit jaar in maarliefst 4 categorieën de titel 'Product van het Jaar 2020-2022'!  Drie van deze vier producten zijn van het eigen ‘Onze Trots’ merk en vertegenwoordigen de authentieke smaak van het zuiden: Onze Trots koude schotel, Onze Trots gegrilde rosbief en Onze Trots verse tomatensoep met balletjes. Als vierde product viel ook de Jan Linders spareribs in de prijzen. Deze vier producten mogen het komende jaar de titel ‘Beste Product van het Jaar 2021-2022’ dragen. Onze Trots koude schotel

Onze Trots koude schotel

Onze Trots koude schotel werd in de categorie ‘spreads’ door consumenten uitgeroepen tot Product van het Jaar 2021-2022. De Onze Trots koude schotel is een stevige schotel met een frisromige smaak, vol met aardappelblokjes, groente en een flinke hoeveelheid mager rundvlees. Bereid volgens authentiek, Limburgs recept. Echt de smaak van het zuiden!

Jan Linders spareribs

Jan Linders spareribs

De Jan Linders spareribs werden in de categorie ‘vlees’ door consumenten uitgeroepen tot Product van het Jaar 2021-2022. Eerder werden de spareribs ook al door onze vakslagers geroemd als beste en lekkerste spareribs van Nederland! Door de perfecte voorgaring worden de spareribs heerlijk sappig en mals. Het malse vlees glijdt makkelijk van het botje af en behoudt de fijne bite. 

Onze Trots gegrilde rosbief

Onze Trots gegrilde rosbief

Onze Trots gegrilde rosbief werd in de categorie ‘vleeswaren’ door consumenten uitgeroepen tot Product van het Jaar 2021-2022. Onze Trots gegrilde rosbief wordt gemaakt van mals rosbiefvlees en is tot in de perfectie rosé gegaard. Een eerlijk en ambachtelijk product van de beste kwaliteit.

Onze Trots verse tomatensoep met balletjes

Onze Trots verse tomatensoep met balletjes

Onze Trots verse tomatensoep met balletjes werd in de categorie ‘soep’ door consumenten uitgeroepen tot Product van het Jaar 2021-2022. De Onze Trots verse tomatensoep wordt gemaakt door onze vakslagers uit het Limburgse Hoensbroek. De soep is rijkelijk gevuld met de beste, verse ingrediënten en zonder smaakversterkers. Net zo lekker als een zelfgemaakte soep!