Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Beste product

Stem op het beste product van het jaar 2018-2019!

Vind jij ook dat Jan Linders Supermarkten de beste kwaliteit producten heeft? Of heb je een favoriet op jouw boodschappenlijstje die je aan iedereen aanraad? Stem dan op een van onze producten als Beste Product van het jaar 2018-2019!

Waarom stemmen?
Wij horen graag wat onze klanten vinden van onze producten. Vind jij onze vlaai het allerlekkerst, onze vloerbroden het allerverst of onze kipfilet perfect gebraden? Wacht niet langer, breng jouw stem uit en maak kans op mooie prijzen, zoals een Samsung Galaxy Tab t.w.v. € 157,-

‘Beste product van het Jaar’-verkiezing
Het Beste Product van het jaar is een van de grootste consumentenverkiezingen waarbij jij als consument bepaalt wat het beste product van Nederland is.

Stem en bepaal wat het Beste Product van Nederland is!

Korengoud vloerbrood Berglander

Korengoud vloerbrood is een traditioneel op stenen vloer gebakken brood en dat proef je. Knapperig van buiten, luchtig van binnen! Het Berglander Vloerboord is een Limburgse specialiteit, gemaakt met rogge en zuurdesem.

Stem op dit product

Onze Trots gebraden kipfilet

Gebraden Kipfilet, gemaakt van 100 % “Tante Door” kipfilet. een product met weinig toevoegingen en lekker lang nagebakken in een hete oven. De bruine rand is fors aanwezig want dat is precies waar die volle smaakboost vandaan komt. Mager, gezond en lekker.

Stem op dit product

Korengoud Christoffeltaart

Heerlijke krokante schuimlaagjes gevuld met een heerlijke chocoladeslagroom omhuld met een laagje pure chocolade en bestrooid met chocolade snippers en een vleugje poedersuiker.

Stem op dit product