Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Beste product

Stem op het beste product van het jaar 2019-2020!

Vind jij ook dat Jan Linders Supermarkten de beste kwaliteit producten heeft? Of heb je een favoriet op jouw boodschappenlijstje die je aan iedereen aanraad? Stem dan op een van onze producten als Beste Product van het jaar 2019-2020!

Waarom stemmen?
Wij horen graag wat onze klanten vinden van onze producten. Vind jij onze Korengoud Rijstevlaai met slagroom het allerlekkerst, of onze Korengoud Melkbollen wit het allerverst? Wacht niet langer, breng jouw stem uit en maak kans op een Samsung Galaxy Tab t.w.v. € 157,-.

‘Beste product van het Jaar’-verkiezing
Het Beste Product van het jaar is een van de grootste consumentenverkiezingen waarbij jij als consument bepaalt wat het beste product van Nederland is.

Stem en bepaal wat het Beste Product van Nederland is!

Korengoud rijstevlaai met slagroom

Traditionele gistdeegbodem gevuld met twee lagen smeuïge rijstevulling, royaal opgespoten met slagroom en rijkelijk bestrooid met chocolade krullen. Speciaal voor ons gemaakt door onze bakker uit het Limburgse Sevenum.

Breng je stem uit!

Korengoud Melkbollen wit

Onze Korengoud melkbollen worden door onze bakker in Kerkrade gemaakt volgens speciale receptuur met onder andere verse melk, waardoor de broodjes een perfecte smaak en een specifiek aroma krijgen.

Breng je stem uit!