Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Beste product

Stem op het beste product van het jaar 2018-2019!

Vind jij ook dat Jan Linders Supermarkten de beste kwaliteit producten heeft? Of heb je een favoriet op jouw boodschappenlijstje die je aan iedereen aanraad? Stem dan op een van onze producten als Beste Product van het jaar 2018-2019!

Waarom stemmen?
Wij horen graag wat onze klanten vinden van onze producten. Vind jij onze vlaai het allerlekkerst, onze vloerbroden het allerverst of onze kipfilet perfect gebraden? Wacht niet langer, breng jouw stem uit en maak kans op mooie prijzen, zoals een Samsung Galaxy Tab t.w.v. € 157,-

‘Beste product van het Jaar’-verkiezing
Het Beste Product van het jaar is een van de grootste consumentenverkiezingen waarbij jij als consument bepaalt wat het beste product van Nederland is.

Stem en bepaal wat het Beste Product van Nederland is!

De beste bieraanbiedingen

Bij Jan Linders vind je een groot, bijzonder en gevarieerd assortiment bier én speciaalbier. Iedere week kun je bij ons terecht voor de beste bieraanbiedingen. Houd onze website en folder dus scherp in de gaten en loop geen aanbieding mis!

Bekijk alle bieraanbiedingen

De beste in speciaalbier

Jan Linders is niet alleen de beste supermarkt in bier, maar ook in speciaalbier! Of je nu op zoek bent naar een Trappist, IPA of Blond bier, gegarandeerd dat je altijd iets vindt wat in de smaak valt.

Lees meer

Het brouwproces

Bier wordt gebrouwen van vier ingrediënten: water, mout, hop en gist. Maar hoe wordt bier eigenlijk gebrouwen? Dat is voor elk bier natuurlijk anders, maar we laten je graag zien hoe het brouwproces er over het algemeen uitziet.

Lees meer

Koken met bier

Maak je gerechten extra lekker met een scheutje speciaalbier! Welke gerechten kun je bereiden met bier? We laten het je zien op proefhetzuiden.nl!

Naar proefhetzuiden.nl