Home Beste product

Stem op het beste product van het jaar 2021-2022!

Vind jij ook dat Jan Linders Supermarkten de beste en lekkerste producten heeft met die authentieke smaak van het zuiden? Of heb je een favoriet op jouw boodschappenlijstje die je aan iedereen aanraadt? Stem dan op een van onze producten als Beste Product van het jaar 2021-2022!


Waarom stemmen?
Wij horen graag wat onze klanten vinden van onze producten. Is een van onderstaande producten jouw favoriet? Wacht niet langer, breng jouw stem uit en maak kans op een JBL Flip Speaker t.w.v. €99,99 of een Google Home t.w.v. €99,99! 

‘Beste product van het Jaar’-verkiezing
Het Beste Product van het jaar is een van de grootste consumentenverkiezingen waarbij jij als consument bepaalt wat het beste product van Nederland is.

Stem en bepaal wat het Beste Product van Nederland is!

Onze Trots Koude schotel

Onze Trots Koude schotel

Bereid volgens authentiek Limburgs recept met knapperige groente, zachte aardappelblokjes en heel veel mals rundvlees. Een heerlijk frisse en romige koude schotel met de smaak van het zuiden!

Stemmen >>

Jan Linders Spareribs

Jan Linders Spareribs

Onze spareribs zijn perfect voorgegaard en daarom sappig en mals. Door de stevige saus zijn de spareribs écht om je vingers bij af te likken. Het heerlijke malse vlees glijdt gemakkelijk van het botje af en behoudt de fijne bite, zoals het hoort!

Stemmen >>

Korengoud vloerbrood robuust volkoren

Korengoud vloerbrood robuust volkoren

Direct op de steenoven vloer gebakken met als resultaat een heerlijk luchtig brood met een krokante korst. Het is een vezelrijkbrood dus extra gezond als ontbijt of bij de lunch.

Stemmen >>

Onze Trots verse tomatensoep met balletjes

Onze Trots verse tomatensoep met balletjes

Onze Trots tomatensoep wordt gemaakt door onze vakslager uit het Limburgse Hoensbroek. Rijkelijk gevuld met de beste, verse ingrediënten en zonder smaakversterkers!

Stemmen >>

Onze trots Rosbief

Onze trots Rosbief

Onze Trots rosbief wordt gemaakt van mals rosbiefvlees en tot in de perfectie rosé gegaard. Een eerlijk en ambachtelijk product van de beste kwaliteit. Ambacht en kwaliteit die je proeft!

Stemmen >>

Korengoud Aardbeienvlaai met Slagroom

Korengoud Aardbeienvlaai met Slagroom

Bereid met de lekkerste aardbeien uit eigen streek: onze aardbeienvlaai! Iedere dag vers bereid volgens ambachtelijk recept, op een krokante Wenerbodem en gevuld met banketbakkersroom.

Stemmen >>