Home Beste product

Stem op het beste product van het jaar 2020-2021!

Vind jij ook dat Jan Linders Supermarkten de beste en lekkerste producten heeft met die authentieke smaak van het zuiden? Of heb je een favoriet op jouw boodschappenlijstje die je aan iedereen aanraadt? Stem dan op een van onze producten als Beste Product van het jaar 2020-2021!

Waarom stemmen?
Wij horen graag wat onze klanten vinden van onze producten. Vind jij onze Abrikozen progresvlaai met slagroom het allerlekkerst, ons Korengoud Vloer woudkorn brood het allerverst, of houd je het meest van onze Onze Trots koude schotel met mals rundvlees? Wacht niet langer, breng jouw stem uit en maak kans op een JBL Flip Speaker t.w.v. €99,99 of een Google Home t.w.v. €99,99! 

‘Beste product van het Jaar’-verkiezing
Het Beste Product van het jaar is een van de grootste consumentenverkiezingen waarbij jij als consument bepaalt wat het beste product van Nederland is.

Stem en bepaal wat het Beste Product van Nederland is!

Korengoud abrikozen-progresvlaai

De lekkerste Limburgse vlaaien komen van onze bakker uit het Limburgse Sevenum, elke dag vers voor jou gebakken! De abrikozen-progresvlaai heeft een heerlijke traditionele vlaaibodem waarop de lekkerste abrikozen zijn meegebakken, bedekt met een laag slagroom en bestrooid met krokante hazelnootschuimbrokken.

Stem hier

Korengoud Vloerbrood Woudkorn

Iets waar je elke dag weer van geniet, daar besteden we bij Jan Linders extra veel aandacht aan. Ons Woudkorn Vloerbrood is een traditioneel gebakken brood en dat proef je. Knapperig van buiten, luchtig van binnen! Een luchtig meergranenbrood rijk aan granen en zaden. Onze bakkers uit het Limburgse Kerkrade leggen vers gekneed deeg rechtstreeks op de vloer van een gloeiend hete steenoven.

Stem hier

Onze Trots koude schotel

Onze Trots koude schotel vertegenwoordigt de authentieke smaak van het zuiden. Rijk van smaak en bereid met knapperige groente, zachte aardappelblokjes en heerlijk mals rundvlees. Geniet van de smaak van het zuiden!

Stem hier