Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Speciaalbier Bier van de maand

Bier van de maand

Bier van de maand - Jan Linders

Het verhaal van Leffe
Leffe is 's werelds bekendste Belgische abdijbier. Het is een toegankelijk speciaalbier voor de echte liefhebber. Drink Leffe speciaalbier tijdens een gezellige borrel met vrienden of tijdens het diner. Er is voor elke bierliefhebber wat wils.

Leffe Bruin
De mahoniekleurige Leffe Bruin is een zacht, romig bier met een delicate bitterheid en een lichtzoete, karamelachtige smaak. 

Leffe Tripel
Krachtig en bitter met een toets van kruidnagel. Leffe Tripel wordt gebrouwen volgens een zuivere traditie en is een krachtig, troebel abdijbier dat nagist in de fles. Dit bier heeft zijn naam te danken aan de hoeveelheid hop en mout dat het bevat. In vroegere eeuwen schilderen de kanunniken van de abdij drie kruisen op de vaten die deze variant Leffe bevatten om de smaak en de intensiteit te benadrukken. Het perfecte evenwicht tussen bitter en zoet zorgt voor een unieke smaak.

699
Leffe

Blond 6 x 30cl

180 centiliter
799
Leffe

Tripel 6x 30cl

180 centiliter
654
Leffe

Bruin 6 x 30cl

180 centiliter