Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

299

Zwitsal Billendoekjes maxi geribbeld

Met milde reinigingslotion helpt baby- en peuterbilletjes onweerstaanbaar zacht te houden. De zachte ribbelstructuur op onze extra grote doekjes maken op Lees meer...
299
  • Inhoud 52 stuks

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingr


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingWIPES

Met milde reinigingslotion helpt baby- en peuterbilletjes onweerstaanbaar zacht te houden. De zachte ribbelstructuur op onze extra grote doekjes maken op effectievere wijze de baby- en peuterbillen schoon, vooral wanneer je kindje overgegaan is op vast voedsel. Bovendien helpen de toegevoegde Zwitsal zinkzalfbestanddelen luieruitslag te voorkomen zodat je kleine ontdekkingsreiziger niet gehinderd wordt op zijn ontdekkingstocht.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.