Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

443

Bio+ Amandelmeel

Bio+ Amandelmeel is gegarandeerd glutenvrij. Het meel wordt elke keer getest op de afwezigheid van gluten en wordt verpakt in een omgeving die gegarandeerd Lees meer...
443
  • Prijs per kilo22,15
  • Inhoud 200 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: Amandelen*. * = van Biologische oorsprong.Kan sporen van noten bevatten.


Allergenen

  • bevat noten

Voedingswaarde

  • per 100g
  • Energie±2478 kJ
  • Energie±644 kcal
  • Vet±58.61 g
  • waarvan verzadigd±10.61 g
  • Koolhydraten±2.5 g
  • waarvan suikers±2.5 g
  • Voedingsvezel±12.07 g
  • Eiwitten±20.49 g
  • Zout±0.1 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren.


Marketing informatie

Gezond. Dit biologische amandelmeel is gemaakt van Spaanse amandelen en bevat weinig koolhydraten in vergelijking met tarwemeel en is rijk aan eiwitten en vezels. Ideaal om te gebruiken bij het bakken van brood of koekjes of toe te voegen aan pannenkoekmeel.


Variatietip

Gebruikstips: Amandelmeel kan worden gebruikt om een gedeelte van tarwebloem te vervangen in koekjes, pannenkoeken, brood, wafels en gebak. Bio+ amandelmeel geeft zo een heerlijke, lichte amandelsmaak.


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuEKO
  • MilieuEU_ORGANIC_FARMING
  • Vrij vanFREE_FROM_GLUTEN

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingBIO+ Amandelmeel 200g
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 329, 3860 VB NIJKERK.
  • ContactnaamBio+

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.BIO-PLUS.NL

Bio+ Amandelmeel is gegarandeerd glutenvrij. Het meel wordt elke keer getest op de afwezigheid van gluten en wordt verpakt in een omgeving die gegarandeerd glutenvrij is gecertificeerd. Gezond Dit biologische amandelmeel is gemaakt van Spaanse amandelen en bevat weinig koolhydraten in vergelijking met tarwemeel en is rijk aan eiwitten en vezels. Ideaal om te gebruiken bij het bakken van brood of koekjes of toe te voegen aan pannenkoekmeel.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.