

ingrediënten, voedingswaarde, etc.
Ingredienten
Ingrediënten: Amandelen*. * = van Biologische oorsprong.Kan sporen van noten bevatten.
Allergenen
- bevat noten
Voedingswaarde
- per 100g
- Energie±2478 kJ
- Energie±644 kcal
- Vet±58.61 g
- waarvan verzadigd±10.61 g
- Koolhydraten±2.5 g
- waarvan suikers±2.5 g
- Voedingsvezel±12.07 g
- Eiwitten±20.49 g
- Zout±0.1 g
* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Bewaarinstructies
Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren.
Marketing informatie
Gezond. Dit biologische amandelmeel is gemaakt van Spaanse amandelen en bevat weinig koolhydraten in vergelijking met tarwemeel en is rijk aan eiwitten en vezels. Ideaal om te gebruiken bij het bakken van brood of koekjes of toe te voegen aan pannenkoekmeel.
Variatietip
Gebruikstips: Amandelmeel kan worden gebruikt om een gedeelte van tarwebloem te vervangen in koekjes, pannenkoeken, brood, wafels en gebak. Bio+ amandelmeel geeft zo een heerlijke, lichte amandelsmaak.
Verpakkingskenmerken
- Kenmerk
- MilieuEKO
- MilieuEU_ORGANIC_FARMING
- Vrij vanFREE_FROM_GLUTEN
Contact gegevens leverancier
- Kenmerk
- OmschrijvingBIO+ Amandelmeel 200g
- Communicatie-adresAntwoordnummer 329, 3860 VB NIJKERK.
- ContactnaamBio+
Contact-informatie
- WebsiteWWW.BIO-PLUS.NL
Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.