379

Bio+ Snelfilter milde smaak

De jarenlange traditie proef je in deze Dutch roast koffiemelange. Milde Arabica bonen uit Latijns-Amerika, samen met krachtige robusta bonen uit Afrika. Lees meer...

379
  • Prijs per kilo15,16
  • Inhoud 250 gram
  • Land van herkomstNederland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

INGREDIENTEN: snelfilter koffie


Bewaarinstructies

Bewaaradvies: In een gesloten verpakking is deze koffie ten minste houdbaar tot de op de onderzijde afgedrukte datum. Na openen in een gesloten bus bewaren en binnen 14 dagen consumeren.


Verplichte toevoeging

Organic. Verpakt onder beschermende atmosfeer.


Land van oorsprong

Nederland


Marketing informatie

Bio+ Dutch Roast Snelfiltermaling 250 gram. Gegarandeerd eerlijke smaak. LEKKER EERLIJK De basis voor deze heerlijke Fairtrade koffie is gelegd door kleine koffieboeren die in coöperatief verband en met passie hun koffie verbouwen. Het Max Havelaar keurmerk op deze verpakking garandeert u dat deze koffie tegen een eerlijke prijs en onder internationale handelsvoorwaarden is ingekocht; onze manier om een bijdrage te leveren aan armoedebestrijding en duurzame ontwikkeling van kleine boeren in ontwikkelingslanden. En dat deze koffie 100% biologisch is, spreekt voor zich. De bonen worden op natuurlijke wijze geteeld, zonder gebruik van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. OVER BIO+ Bio+ is een betrouwbaar biologisch merk met een brede range lekkere producten van natuurlijke komaf. Door samen te werken met alleen de beste leveranciers, van boer tot fabrikant, zijn de producten van Bio+ vers, van goede kwaliteit en van nature gezond. Zie: www.bio-plus.nl


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • MilieuKRAV_MARK
  • EthischFAIR_TRADE_MARK

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • Communicatie-adresPostbus 182 8700 AD Bolsward
  • ContactnaamUnited Coffee

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.UNITEDCOFFEE.NL

De jarenlange traditie proef je in deze Dutch roast koffiemelange. Milde Arabica bonen uit Latijns-Amerika, samen met krachtige robusta bonen uit Afrika. Dat is écht genieten van een lekker kopje koffie.ToekomstKoffiedik werd vroeger gebruikt door waarzeggers om voorspellingen te doen. Uit het patroon van koffiedik onder in het kopje, werd iets afgeleid over de toekomst van degene die de koffie had gedronken.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.