Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

719

Bio+ Koffiebonen

Vorm De koffiebonen, de zaden van de koffieplant, hebben een zeer karakteristieke vorm. Ovaal met een klein streepje erin. Deze vorm ontstaat doordat de zaden Lees meer...
719
  • Prijs per kilo15,98
  • Inhoud 450 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: koffie van biologische oorsprong


Land van oorsprong

Nederland


Marketing informatie

Bio+ koffiebonen milde smaak 64 kopjes.VormDe koffiebonen, de zaden van de koffieplant, hebben een zeer karakteristieke vorm. Ovaal met een klein streepje erin. Deze vorm ontstaat doordat de zaden tegen elkaar aan worden gedrukt tijdens de rijping. Natuurlijk!De jarenlange traditie proef je in deze dutch roast koffiemelange. Milde Arabica bonen uit Latijns-Amerika, samen met kfrachtige robusta bonen uit Afrika. Dat is echt genieten van een lekker kopje koffie.


Verpakkingskenmerken

  • Kenmerk
  • EthischFAIR_TRADE_MARK

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingBIO+ KOFFIEBONEN MILDE SMAAK
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 3783840 VB Harderwijk
  • ContactnaamBio Plus

Contact-informatie

  • WebsiteWWW.BIO-PLUS.NL

Vorm De koffiebonen, de zaden van de koffieplant, hebben een zeer karakteristieke vorm. Ovaal met een klein streepje erin. Deze vorm ontstaat doordat de zaden tegen elkaar aan worden gedrukt tijdens de rijping. Dutch roast De jarenlange traditie proef je in deze Dutch roast koffiemelange. Milde Arabica bonen, uit Latijns-Amerika, samen met krachtige robusta bonen uit Afrika. Dat is écht genieten van een lekker kopje koffie.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.