

- Inhoud 0.5 kilogram
- Land van herkomstItalië
ingrediënten, voedingswaarde, etc.
Ingredienten
Ingrediënten: volkoren griesmeel van Italiaanse durum TARWE** van biologische oorsprong
Allergenen
- bevat glutenbevattende granen
- bevat tarwe
Voedingswaarde
- per 100g
- Energie±1480 kJ
- Energie±350 kcal
- Vet±2.2 g
- waarvan verzadigd±0.4 g
- Koolhydraten±67 g
- waarvan suikers±3.2 g
- Voedingsvezel±7 g
- Eiwitten±12 g
- Zout±0.01 g
* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Referentie-inname
Op basis van 8400 kJ / 2000 kcal
Bewaarinstructies
Bewaaradvies: koel, droog en donker bewaren.Ten minste houdbaar tot:
Marketing informatie
Spago. Spaghetti is ontstaan in Zuid-Italië en wordt beschouwd als de oudste pastasoort. De oorsprong van de naam komt van het Italiaanse woord"spago"-dun draadje. Het verwijst naar lange, dunne strengen pastadeeg, die zich na het koken in fascinerende bochten verstrengelen.Voor de Bio+ deegwaren wordt uitsluitend Italiaanse biologische durum tarwe gebruikt. In Lombardije wordt met passie en traditie de tarwegries van dit graan gebruikt voor het maken van de mooiste pasta. Met recht zijn Bio+ deegwaren 100% Italiaanse deegwaren.
Verpakkingskenmerken
- Kenmerk
- MilieuEU_ORGANIC_FARMING
- MilieuEKO
Contact gegevens leverancier
- Kenmerk
- OmschrijvingBIO+ Spaghetti volkoren
- Plaats van oorsprongSicilie
- Communicatie-adresAntwoordnummer 329, 3860 VB NIJKERK.
- ContactnaamBio+
Contact-informatie
- WebsiteWWW.BIO-PLUS.NL
Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.