Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

239

Bio+ Tomaten

Gouden Appel Toen de Spanjaarden Mexico veroverde, stuurde zij de tomatenplant met kleine gele vruchten naar Spanje en werd als sierplant verder geteeld. Lees meer...
239
  • Prijs per kilo4,78
  • Inhoud 500 gram
  • Land van herkomstSpanje
Gouden Appel Toen de Spanjaarden Mexico veroverde, stuurde zij de tomatenplant met kleine gele vruchten naar Spanje en werd als sierplant verder geteeld. Rond 1750 kwamen de Italianen erachter dat de gele vruchtjes, 'pomo d'oro' dat letterlijk gouden appel betekent, eetbaar waren. Door het steeds verder kruisen van de plant heeft de tomaat uiteindelijk zijn rode kleur gekregen.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.