099

Bio+ Tuinkers

Bio+ tuinkers is met veel zorg en op biologische wijze gekweekt in 's Gravenzande. Het tuinkerszaad is gezaaid op een 100% biologisch afbreekbare Lees meer...

099
  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstNederland

Bio+ tuinkers is met veel zorg en op biologische wijze gekweekt in 's Gravenzande. Het tuinkerszaad is gezaaid op een 100% biologisch afbreekbare voedingsbodem van vlas die bevochtigd is met bronwater. Dankzij deze speciale bodem blijft de tuinkers zeker een week lekker vers. Bio+ tuinkers heeft een fris pittige smaak en is rijk aan calcium en vitamine C.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.