Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Karakterbrood biologisch

Korengoud biologisch Karakterbrood


Korengoud biologisch Karakterbrood wordt op ambachtelijke wijze bereid. Stevig brood op basis van speciaal geselecteerd biologisch meel van de Commandeurs molen in Mechelen.

Wij bakken onze biologische Karakterbroden iedere dag vers in jouw Jan Linders. Zo geniet jij elke dag van het lekkerste biologische brood.

Heerlijk krokant
Karakterbrood blijft het lekkerst wanneer je het bewaart in een papieren broodzak. Voor een extra krokante korst: warm het brood op in de oven!

  • Verwarm de oven voor op 220 graden
  • Besprenkel het brood met water
  • Bak het in 6-8 minuten heerlijk krokant

Lekker duurzaam
Deze broodzak is gemaakt van 100% papier, zelfs het venster!

Onze biologische karakterbroden

Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment rustieke Karakterbroden. Kijk voor het actuele broodassortiment in jouw Jan Linders supermarkt.