084

Bloemkool half

Bloemkool kent vele variatiemogelijkheden. Serveer gekookte bloemkool met een sausje of gebruik het in salades, soepen of als roerbakgroente.

084

Combineert goed met...

Verstegen
Groentefinish bloemkool
122
Knorr
Mix bloemkool-kerrie schotel
095
Maggi
Mix ovenschotel bloemkool room
105

Productinformatie

Bloemkool bewaren en bereiden
Bewaar bloemkool op een koele donkere plaats of in de groentelade van uw koelkast. Dan houdt u hem ongeveer een week goed. Snijd de bloemkool in roosjes, was ze en kook de bloemkool beetgaar in 7-10 minuten. En wist u dat de bladeren ook eetbaar zijn? Eet de dikke nerven met bleekselderij, wortel en paprika en een avocado- of yoghurtdip met groene kruiden.

 

Genieten van bloemkool
Bloemkool kent vele variatiemogelijkheden. Serveer gekookte bloemkool met een sausje of gebruik het in salades, soepen of als roerbakgroente. Daarnaast voorziet één portie in uw dagelijkse dosis vitamine C.

 

tl_files/content_resources/images/Receptbeelden/web-recepten-170x250-wk26-2014-1.jpgtl_files/content_resources/images/Receptbeelden/web-recepten-170x250-wk26-2014-3.jpgtl_files/content_resources/images/Receptbeelden/web-recepten-170x250-wk26-2014-5.jpg



.




  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstNederland

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.