Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

2.09 159
159

Bloemkool

Van o.a. onze teler Pouwels uit het Limburgse Kronenberg. 

2.09 159
159
  • Prijs per 1,59
  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstSpanje
Deze actie is geldig van 30-11-2020 t/m 06-12-2020

Combineert goed met...

Poldergoud
Vastkokend
109
Honig
Groentesaus mix kaas
129
Jan Linders
Rundervinken 3 op schaal
247

Productinformatie

Uit het Limburgse Kronenberg
Onze bloemkool komt o.a. van teler Pouwels uit het Limburgse Kronenberg. Deze teler heeft een unieke oogst- en teeltmethode waardoor de bloemkolen sneller in onze supermarkt zijn. 

Bloemkool is een groente die sterk afhankelijk van het weer. De groene bladeren beschermen de kool tegen de zon en houden de kool mooi wit. 

Bloemkool bewaren 
Bewaar bloemkool op een koele donkere plaats of in de groentelade van uw koelkast. Dan houdt u hem ongeveer een week goed. Of blancheer de roosjes en vries ze in om de kool langer te bewaren. 

Hoeveel bloemkool heeft u nodig?
Meestal is één bloemkool voldoende voor vier personen, maar het gewicht van de kool kan verschillen. Bij een hoofdgerecht kunt u uitgaan van 250 gram bloemkool per persoon. Wist u dat de bladeren ook eetbaar zijn? Eet de dikke nerven met bleekselderij, wortel en paprika en een avocado- of yoghurtdip met groene kruiden.

Genieten van bloemkool
Bloemkool staat op nummer 5 van de meest gegeten groente in Nederland, en dat is niet voor niets. Deze veelzijdige groente is mild van smaak en kan daarom op heel veel manieren worden gebruikt in gerechten. Maak er soep van, een lekkere ovenschotel of rauw uit het vuistje voor de gezonde trek. Een portie voorziet u al in uw dagelijkse dosis vitamine C.

Probeer deze lekkere recepten met bloemkool eens!

Bloemkoolpizza met rode ui, kappertjes en ansjovis - Jan LindersBloemkoolcurry met yoghurt - Jan LindersBloemkoolsoep met gepofte knoflook - Jan Linders

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Nu in de aanbieding

Bloemkool

per stuk
1.99
159
1 59

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.