Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

131

Blue Band Halvarine voor op brood

Blue Band Halvarine: • Lekkere halvarine voor op brood • Gemaakt van plantaardige oliën en bevat daarom essentiële vetten, die belangrijk zijn voor de Lees meer...
131
  • Prijs per kilo2,62
  • Inhoud 500 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Blue Band Halvarine: • Lekkere halvarine voor op brood • Gemaakt van plantaardige oliën en bevat daarom essentiële vetten, die belangrijk zijn voor de groei en ontwikkeling van kinderen • Bevat de helft van de hoeveelheid vet, die in margarine zit • Belangrijke bron van vitamines A, D en E Vrij van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Blue Band bevat essentiële vetten, die belangrijk zijn voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Waarom we deze vetten essentieel noemen? Omdat ons lichaam ze zelf niet kan aanmaken. Net als vitamines moeten we ze via de voeding binnen krijgen. Ze komen van nature voor in plantaardige oliën. Dagelijks gebruik van Blue Band is een makkelijke en smakelijke manier om ze binnen te krijgen. Als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl, leveren 2 eetlepels Blue Band Vloeibaar (20ml) per dag een belangrijke bijdrage aan de hoeveelheid essentiële vetten die nodig zijn voor de groei en ontwikkeling van kinderen. De benodigde dagelijkse inname is 2g alfa-linoleenzuur en 10g linolzuur.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.