Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

ca. 750

Onze Trots Boerenkaas belegen stuk

Onze Trots boerenkaas komt van boerderij De Lange Hoeve uit het Brabantse Genderen. 

ca. 750

Het gewicht is een indicatie, het uiteindelijke gewicht kan iets afwijken. Daarom is de prijs een indicatie.

  • Prijs per kilo14,99
  • Inhoud ca. 473.67 gram

Combineert goed met...

Onze Trots
Appel-peer stroop
133
Korengoud
Vloer woudkorn heel
225
0
Sinaasappelsap
199

Productinformatie

Boerenkaas op traditionele wijze
Onze Trots boerenkaas is op traditionele wijze bereid met gebruik van rauwe melk. Deze specialiteit is een streekgebonden product, wat er voor zorgt dat de kaas zijn typische volle smaak krijgt.

Boerenkaas met liefde gemaakt
De boerenkaas wordt gemaakt op de boerderij van familie van den Heuvel uit het Brabantse Genderen. Een echt familiebedrijf. De vader van Herman is namelijk 40 jaar geleden begonnen met het maken van boerenkaas. 

Recepten met boerenkaas

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.