Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home boerenkaas

Onze Trots boerenkaas

/tl_files/content_resources/images/00 Weekproces/2015/2015 week 42/JL_web_boerenkaas_700x200_wk42-2015.jpg

Boerenkaas van boerderij De Lange Hoeve
Onze Trots boerenkaas wordt met liefde gemaakt op de boerderij van Herman en Mieke van den Heuvel uit het Brabantse Genderen. Een echt familiebedrijf. De vader van Herman is namelijk 40 jaar geleden begonnen met het maken van kaas. Een traditie die Herman en Mieke graag voortzetten. 

Boerenkaas, heerlijk zacht en smeuïg
De boerderij van familie van den Heuvel staat in een rivierrijk gebied. Vanaf het voorjaar staan de koeien buiten en genieten ze van het verse grasland. Die invloed proeft u terug in de kaas. Heerlijk smeuïg en zacht. Onze Trots boerenkaas is op traditionele wijze bereid met gebruik van rauwe melk. Proef deze unieke smaak zelf in Onze Trots Boerenkaas jong belegen of belegen. 

7.20 540
ca. 540
Onze Trots

Boerenkaas jong belegen stuk

467.33 gram
7.50 562
ca. 562
Onze Trots

Boerenkaas belegen stuk

473.67 gram