Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

105

Bolletje 12 maanden Nijntje dreumesbiscuit

Rijk aan vitamine B1* Zoutarm* * Zoals andere zuigelingen- en peuterbiscuits op de Nederlandse markt. Nijntje Dreumesbiscuit Jonge kinderen zijn Lees meer...
105
  • Prijs per kilo7,00
  • Inhoud 150 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Rijk aan vitamine B1* Zoutarm* * Zoals andere zuigelingen- en peuterbiscuits op de Nederlandse markt. Nijntje Dreumesbiscuit Jonge kinderen zijn altijd bezig: ze spelen, leren én groeien snel! Daarbij verbruiken ze heel veel energie. De dreumesbiscuit van Bolletje is speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen vanaf 12 maanden. Naast de maaltijden kunnen ze tussendoor wel wat extra energie gebruiken. Bovendien helpt deze biscuits uw kind bij het leren eten van vast voedsel. De nijntje dreumesbiscuit voldoet aan strenge warenwettelijke eisen ten aanzien van de ingrediënten en voedingsstoffen.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.