Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

111

Bolletje 8 maanden Nijntje babybiscuit

Rijk aan vitamine B1* Zoutarm* * Zoals andere zuigelingen- en peuterbiscuits op de Nederlandse markt. Nijntje Babybiscuit Jonge kinderen hebben niet Lees meer...
111
  • Prijs per kilo8,88
  • Inhoud 125 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Rijk aan vitamine B1* Zoutarm* * Zoals andere zuigelingen- en peuterbiscuits op de Nederlandse markt. Nijntje Babybiscuit Jonge kinderen hebben niet altijd evenveel geduld en kunnen vaak niet wachten tot het weer tijd is voor een volgende 'maaltijd'. Ze hebben nu trek. Ook op die momenten verdienen ze het beste! Deze babybiscuit zijn speciaal hiervoor ontwikkeld en helpt uw kindje bovendien bij het leren eten van vast voedsel. De biscuits zijn geschikt voor jonge kinderen vanaf 8 maanden. De nijntje babybiscuit voldoet aan strenge warenwettelijke eisen ten aanzien van de ingrediënten en voedingsstoffen.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.