Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

235

Bonzo Hapkluiven

Bonzo Kluiven zijn heerlijke ovengebakken biscuits en ideaal als gezond tussendoortje! Uw hond eet 's ochtends en 's avonds gezond, dus waarom ook geen Lees meer...
235
  • Prijs per kilo2,35
  • Inhoud 1000 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Verenigd Koninkrijk


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPURINA® Bonzo® Kluiven 1 kg
  • Communicatie-adresNestlé Purina PetCare Nederland Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen Email: Consumentenservice@purina.nestle.com 0800 022 83 83 (gratis)
  • ContactnaamConsumenten Service Nestle Purina www.purina.nl

Bonzo Kluiven zijn heerlijke ovengebakken biscuits en ideaal als gezond tussendoortje! Uw hond eet 's ochtends en 's avonds gezond, dus waarom ook geen gezond tussendoortje? Met Bonzo Kluiven verwent u uw hond met een verantwoorde snack die bovendien erg smakelijk is! Bonzo Kluiven zijn heerlijke biscuits die goed zijn voor het gebit van uw hond. De krokante textuur helpt bij het wegschrapen van tandplak en draagt daardoor bij aan het gezond houden van zijn tanden en tandvlees. Daarnaast zijn Bonzo Kluiven verrijkt met Vitamine A, D, E en Mineralen en bevatten vezels die helpen een gezonde spijsvertering te ondersteunen. De biscuits hebben een laag vetgehalte, dus trakteer uw hond elke dag op een gezonde snack! Bonzo Kluiven zijn het gezonde tussendoortje, ze bevatten: Laag vetgehalte - Genieten van een gezond tussendoortje Vitamines - Dragen bij aan een goede gezondheid en energie niveaus Antioxidanten - Dragen bij aan een ondersteuning van het afweersysteem Vezels - Dragen bij aan het behoud van een goede spijsvertering

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.