Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

669

Bonzo Hondenbrokken adult kip & groenten

Menubrokken Purina Bonzo Adult Menubrokken is een bron van kwalitatief hoogwaardige eiwitten en alle andere voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft voor Lees meer...
669
  • Prijs per kilo2,23
  • Inhoud 3000 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Italië


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPURINA® Bonzo® Menubrokken met Kip & toegevoegde Groenten 3 kg
  • Communicatie-adresNestlé Purina PetCare Nederland Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen Email: Consumentenservice@purina.nestle.com 0800 022 83 83 (gratis)
  • ContactnaamConsumenten Service Nestlé Purina www.purina.nl

Menubrokken Purina Bonzo Adult Menubrokken is een bron van kwalitatief hoogwaardige eiwitten en alle andere voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft voor een gelukkig en gezond familieleven. Essentiële vitaminen en mineralen. Ondersteunt de natuurlijke afweer.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.