729

Bonzo Brokken Vitafit senior met kip & groenten

Ondersteunt sprankelende ogen, een teken van alertheid. Ondersteunt glanzende vacht en een gezonde huid. Stevige ontlasting dankzij een gezonde Lees meer...
729
  • Prijs per kilo2,43
  • Inhoud 3 kilogram
  • Land van herkomstItalië

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Ondersteunt sprankelende ogen, een teken van alertheid. Ondersteunt glanzende vacht en een gezonde huid. Stevige ontlasting dankzij een gezonde spijsvertering. Purina Benzo Senior voor honden ouder dan 7 jaar biedt een 100% complete en uitgebalanceerde maaltijd, speciaal ontwikkeld om de gewrichten van jouw hond gezond te helpen en zijn mobiliteit te ondersteunen.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.