Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

339

Bonzo Junior brokjes

Purina Bonzo Vitafit: voor een hond vol vitaliteit! Purina Bonzo Vitafit Junior is een heerlijk recept met kip, toegevoegde melk en groenten, gecombineerd Lees meer...
339
  • Prijs per kilo2,26
  • Inhoud 1500 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Frankrijk


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPURINA® Bonzo® Junior Met Kip, toegevoegde Melk & Groenten brokken 1,5 kg
  • Communicatie-adresNestlé Purina PetCare Nederland Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen Email: Consumentenservice@purina.nestle.com 0800 022 83 83 (gratis)
  • ContactnaamConsumenten Service Nestlé Purina www.purina.nl

Purina Bonzo Vitafit: voor een hond vol vitaliteit! Purina Bonzo Vitafit Junior is een heerlijk recept met kip, toegevoegde melk en groenten, gecombineerd met volkoren granen, B vitaminen en Omega 3&6 vetzuren. Purina Bonzo Vitafit ondersteunt de gezondheid van jouw hond. Controleer hem op de volgende tekenen van vitaliteit. Jonge puppy's hebben aanzienlijk meer energie nodig dan volgroeide honden om hun groei en speelsheid voldoende te voeden. Bonzo Junior is een 100% uitgebalanceerde en voedzame maaltijd met extra eiwitten en de juiste vitaminegehaltes die puppy's nodig hebben. Voor gezonde groei Voor gezonde tanden en botten

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.