119

Bonzo Mini kluiven

Bonzo Mini Kluiven kunnen op ieder moment van de dag gegeven worden en zijn een heerlijke beloning vol variatie en smaak! Met Bonzo Mini Kluiven geniet uw hond Lees meer...
119
  • Prijs per kilo2,38
  • Inhoud 0.5 kilogram
  • Land van herkomstDuitsland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Duitsland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingPURINA® Bonzo® Mini Kluiven 500 gram
  • Communicatie-adresNestlé Purina PetCare Nederland Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen Email: Consumentenservice@purina.nestle.com 0800 022 83 83 (gratis)
  • ContactnaamConsumenten Service Nestle Purina www.purina.nl

Bonzo Mini Kluiven kunnen op ieder moment van de dag gegeven worden en zijn een heerlijke beloning vol variatie en smaak! Met Bonzo Mini Kluiven geniet uw hond van een heerlijk tussendoortje met veel essentiële voedingsstoffen! 3 smaken Bonzo Mini Kluiven bevatten 3 verschillende smaken: Rund, Gevogelte en Wild. Deze ovengebakken biscuits zijn gemaakt volgens traditioneel recept. Laat uw hond genieten van een heerlijk tussendoortje terwijl hij tegelijkertijd veel belangrijke voedingsstoffen binnen krijgt! Bonzo Mini Kluiven zijn het ideale tussendoortje, ze bevatten: Omega 3 & 6 - Dragen bij aan het behoud van een gezonde huid en glanzende vacht. Vitamines - Dragen bij aan een goede gezondheid en energie niveaus. Antioxidanten - Dragen bij aan de ondersteuning van het afweersysteem Vezels - Dragen bij aan het behoud van een goede spijsvertering.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.