Home Alles voor een heerlijke borrel

December wordt extra feestelijk met een heerlijke borrel! De lekkerste borrelhapjes, tapas, buitenlandse kaasjes én fuet worstjes vind je bij jouw Jan Linders. Daar maak je de lekkerste borrelplanken mee. Kies & mix met jouw borrelfavorieten uit ons 3 voor 6-assortiment, serveer met een vers brood en geniet van een avondje borrelen in het zuiden. Feestelijk én betaalbaar! 

Alles voor een heerlijke borrel!

Héél veel tapas, buitenlandse kaasjes, lekkere dips en rijstzoutjes vind je het hele jaar door voordelig bij jouw Jan Linders. Stel zelf jouw favoriete tapas samen, altijd 3 voor maar 6 euro!

Meer Volume Voordeel >>

Alle g'woon salades vind je het heel jaar door voordelig bij jouw Jan Linders. Maak je borrelplank compleet met deze salades, altijd 3 voor maar 5 euro!

Meer Volume Voordeel >>

Bruschetta van karakterbrood met Onze Trots brie en gegrilde rosbief

Bruschetta van karakterbrood met Onze Trots brie en gegrilde rosbief

Ons Korengoud karakterbrood is de perfecte basis voor deze heerlijke bruschetta. Rijkelijk belegd met Onze Trots brie (lekker romig!) en Onze Trots gegrilde rosbief. Lekker als hapje voor bij de borrel maar ook perfect als voor- of bijgerecht voor het kerstdiner!

Bekijk het recept >>

Borrelkrans met Onze Trots brie en serranoham

Borrelkrans met Onze Trots brie en serranoham

Wil je deze december uitpakken tijdens de borrel? Maak dan helemaal zelf deze heerlijke (en prachtige) borrelkrans. Bladerdeeg gevuld met Onze Trots brie, serranoham en gedroogde cranberries. Een feestje om te maken én om te serveren:: bijna te lekker om alleen tijdens de feestdagen van te genieten! 

Bekijk het recept >>

Proost, op een heerlijke december!

Bijzonder en betaalbaar: onze bieren!

Bijzonder en betaalbaar: onze bieren!

Ons speciaalbierassortiment is tijdelijk uitgebreider dan óóit! Zo vind je in ons assortiment héél veel bieren voor maar 3,99. Stuk voor stuk heerlijke speciaalbieren om mee te proosten tijdens de feestdagen.

Meer speciaalbieren >>

De lekkerste wijnen

De lekkerste wijnen

Bekijk snel onze topwijnen voor de decembermaand en ontdek de wijn die het best past bij jouw smaak en gerecht!

Meer wijnen >>

Het voordeel van het zuiden betekent óók voordelige boodschappen. Elke dag, het hele jaar. Ook voor de borrel haal je alles voordelig in huis. Daar kun je op vertrouwen!

245
g'woon

Oven bitterballen 12 stuks

0.3 kilogram
284
g'woon

Oven mini snacks 16 stuks

0.28 kilogram
179
g'woon

Kaasvlinders

100 gram
068
g'woon

Zoute sticks

250 gram
092
g'woon

Pinda dry roasted

200 gram
080
g'woon

Party toast naturel

150 gram
129
g'woon

Minicrackers

250 gram
129
Melkan

Kruidenboter

0.1 kilogram