Home Alles voor de lekkerste borrel

De hele maand december genieten we van momenten samen, feestelijke dagen en gezellige avonden. En die momenten worden éxtra lekker en bijzonder wanneer je een heerlijke borrelplank op tafel zet! Daarom is er nu ons speciale borrelmagazine: 40 pagina’s vol borrelinspiratie! Met de lekkerste planken, héél veel borrelinspiratie, gemakkelijke recepten en verrassende combinaties. Zo genieten we in december van borrelen in het zuiden! 

De lekkerste borrelplanken om te serveren

Geef een december-twist aan de traditionele kaasplank, ga voor een royale charcuterie plank of verras met een plank met warme borrelhapjes gemaakt van Limousin rundvlees of varkensvlees. Allemaal boordevol smaak, met zo veel mogelijk ingrediënten uit eigen streek en gemakkelijk zelf te maken. Proef het zelf!

Ontdek deze en nog véél meer lekkere planken en borrelgerechtjes op proefhetzuiden.nl!

Heb jij ons gloednieuwe borrelmagazine al gezien? Maar liefst 40 pagina’s boordevol borrelinspiratie, de lekkerste gerechten en de mooiste producten uit onze eigen streek. Lees ‘m snel online of haal ‘m, helemaal gratis, bij jouw Jan Linders!

Bekijk het magazine >>

Met deze kaasplank steel je tijdens de feestdagen ongetwijfeld de show! Helemaal niet moeilijk om te maken en héél leuk én lekker om te serveren! Je vindt de plank, tips en alle informatie over de kazen in ons borrelmagazine. 

Bekijk het magazine >>

Serveer je borrelplank met de lekkerste hapjes van ons Limousin rundvlees. Prachtig mals vlees uit eigen streek! Perfect voor op jouw borrelplank.

Receptinspiratie >>

Fricandeau uit eigen streek, rijk gemarineerde spareribs of de lekkerste aardappeltjes, dit heerlijke finger food deel je samen. Perfect voor een uitgebreide borrel!

Receptinspiratie >>

De ultieme borrelplank is een combinatie van al onze favorieten: warme gerechtjes, koude hapjes, de beste tapas en heerlijke buitenlandse kaasjes. Een méér dan royale plank waar je avonden lang van kan genieten. 

2249
Jan Linders

Roquefort

1 kilogram
179
Korengoud

Stokbrood parisien prestige

1 stuk
099
Melkan

Kruidenboter

0.1 kilogram
439
La Felinese

Antipasto misto

0.12 kilogram
299
Onze Trots

Kaasstengels

0.09 kilogram
1175
Jan Linders

Sparerib Piri Piri

1 kilogram
200
Jan Linders

Fuet gesneden

0.07 kilogram
250
Jan Linders

Spaanse garnalen

0.08 kilogram
200
Jan Linders

Groene olijven knoflook

0.17 kilogram
275
Jan Linders

Sweet peppers met roomkaas

0.12 kilogram
250
Jan Linders

Pesto groen

0.1 kilogram
499
Onze Trots

Tapasschotel aperitivo truffel

0.15 kilogram

De lekkerste bieren & wijnen

Als dé biersupermarkt van Nederland vind je bij ons het meest uitgebreide en unieke speciaalbierassortiment. Oók voor de feestdagen! Onze bierspecialisten hebben weer een aantal unieke en lekkere speciaalbieren voor je geselecteerd. 

Meer speciaalbier >>

Bekijk snel onze topwijnen voor de decembermaand en ontdek de wijn die het best past bij jouw smaak en gerecht!

Meer wijnen >>