Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Bosdieren prijsvraag

Hoeveel lieveheersbeestjes tel jij?


In het spaaralbum kom je wel 24 verschillende dieren tegen, ook het lieveheersbeestje. Zij kruipt vrolijk door het hele album, hoe vaak kom jij dit lieve beestje tegen? Geef je antwoord door via het formulier en maak kans!

Wat kun je winnen?
Maak kans op een dag op pad met een echte boswachter voor je hele klas en ga samen op zoek naar de leukste Bosdieren van het zuiden. Na afloop krijgt je hele klas een super leuke Bosdieren-goodiebag!

Let op dat je alle gegevens correct invult, deze hebben we nodig om de winnaar op de hoogte te kunnen stellen. Deelnemen kan t/m zondag 27 september 2020. De winnaar worden in week 40 bekend gemaakt.

Tip: je hoeft de Lieveheersbeestjes op de stickers niet mee te tellen. Download hier het spaaralbum! 

Bekijk ook alle actievoorwaarden.

Vul in & win voor je hele klas!