169

Bospeen

Knapperige bospeen van o.a. onze teler uit het Brabantse Schaijk. 

169
  • Prijs per kilo2,25

Combineert goed met...

0
Peulen verpakt
256
Jan Linders
Lange varkenshaas 1st
787
Aviko
Aardappelschijfjes
235

Productinformatie

Gezonde groente
Bospeen bevat veel vezels en maar weinig calorieën. Deze wortelen zitten ook vol betacaroteen, een antioxidant die bijdraagt aan uw weerstand. 

Bospeen bewaren
Bewaar de bospeen altijd met het groen er aan. Dan is de groente namelijk langer houdbaar. Gemiddeld kunt u bospeen vier dagen in de groentela van de koelkast bewaren.   

Recepten met bospeen
Bospeen heeft een wat zoete smaak en kan zowel rauw als gekookt gegeten worden. Schrap de worteltjes schoon en snijd ze in schijfjes of julienne voor een frisse, knapperige salade. Of blancheer de worteltjes en serveer ze bij een lekker stukje vlees. 

  • Inhoud 0.75 kilogram
  • Land van herkomstNederland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Spanje


Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.