Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

187

Boursin Boursin cuisine kruiden

Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden is perfect om mee te koken. In een handomdraai maak je de lekkerste gerechten. Heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld Lees meer...
187
  • Prijs per kilo7,79
  • Inhoud 240 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: room (), knoflook en fijne kruiden (), zout (), volle melk, peper, zuursel, magere melkpoeder, verdikkingsmiddelen: carrageen en johannesbroodpitmeel


Allergenen-statement

Refers to the presence of milk and their derivates in the product, as listed in as listed in the regulations specified in AllergenSpecificationAgency and Allergen Specification Name. (AM)


Voedingswaarde

  • per
  • Vet±14 g
  • Eiwitten±3 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Referentie-inname

Op basis van 2000 kcal


Land van oorsprong

Frankrijk


Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden is perfect om mee te koken. In een handomdraai maak je de lekkerste gerechten. Heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld pasta, zalm en spinazie.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.