Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

117

Brand Dubbelbock

Brand Dubbelbock (7.5%) dankt zijn rijke en robuuste smaak aan de dubbele rijping. Door zijn krachtig en moutig karakter een echt herfstbier. • Krachtig Lees meer...
117
  • Prijs per liter3,90
  • Inhoud 30 centiliter
  • Statiegeld0,10

Productinformatie

SmaakZoet, mild
KleurRobijnrood
Serveertemperatuur6-8 graden
Alcohol7.5%
BrouwerijBrand (Wijlre)


Brand Dubbelbock (7.5%) dankt zijn rijke en robuuste smaak aan de dubbele rijping. Door zijn krachtig en moutig karakter een echt herfstbier. • Krachtig karakter door blend van gebrande moutsoorten. • Het ideale bier voor de druilerige herfstdagen. • Brand Dubbelbock heeft een prestigieuze bronzen medaille behaald in de Dutch Beer Challenge 2017. Maar liefst 297 bieren zijn ter deelname aan deze wedstrijd ingezonden, waar vakkundige juryleden slechts de beste bieren belonen met een medaille.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.