Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

120

Brand Ipa 30 cl

Brand IPA is het winnende bier van de Bierbrouwwedstrijd 2014. Het bier kenmerkt zich door een fruitig en citrusachtig karakter. 

120
  • Prijs per liter4,00
  • Inhoud 30 centiliter
  • Statiegeld0,10

Productinformatie

Gebrouwen met drie verschillende hopsoorten: amarillo, cascade en citra. Het bier heeft een goede balans tussen hop en moutigheid.

Kleur Goudgeel
Smaak Zoet, zachtbitter
Serveertemperatuur 4-6 graden
Alcohol 7,0%
Brouwerij Brand (Wijlre)
Soort Overig speciaal


Brand IPA is het winnende bier van de Bierbrouwwedstrijd 2014. Het bier kenmerkt zich door een fruitig en citrusachtig karakter. 

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.