749

Brand Ipa 6x30cl

- Brand IPA (7%) is het winnende bier van de Bierbrouwwedstrijd 2014. Het bier kenmerkt zich door een fruitig en citrusachtig karakter. Aromatisch hoppig met Lees meer...
749
  • Prijs per liter4,16
  • Inhoud 180 centiliter
  • Statiegeld0,60

Productinformatie

Gebrouwen met drie verschillende hopsoorten: amarillo, cascade en citra. Het bier heeft een goede balans tussen hop en moutigheid en kenmerkt zich door fruitig citrusachtige smaak met zacht bittere afdronk.

Kleur Goudgeel
Smaak Zoet, zachtbitter
Serveertemperatuur 4-6 graden
Alcohol 7,0%
Brouwerij Brand (Wijlre)- Brand IPA (7%) is het winnende bier van de Bierbrouwwedstrijd 2014. Het bier kenmerkt zich door een fruitig en citrusachtig karakter. Aromatisch hoppig met een zachte bitterheid. - Gebrouwen met drie hopsoorten (Cascade-, Citra- en Amarillo-hop). - Kenmerkt zich door fruitig citrusachtige smaak met zacht bittere afdronk.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.