Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

719

Brand Ipa 6x30cl

- Brand IPA (7%) is het winnende bier van de Bierbrouwwedstrijd 2014. Het bier kenmerkt zich door een fruitig en citrusachtig karakter. Aromatisch hoppig met Lees meer...
719
  • Prijs per liter3,99
  • Inhoud 180 centiliter
  • Statiegeld0,60

Productinformatie

Gebrouwen met drie verschillende hopsoorten: amarillo, cascade en citra. Het bier heeft een goede balans tussen hop en moutigheid en kenmerkt zich door fruitig citrusachtige smaak met zacht bittere afdronk.

Kleur Goudgeel
Smaak Zoet, zachtbitter
Serveertemperatuur 4-6 graden
Alcohol 7,0%
Brouwerij Brand (Wijlre)- Brand IPA (7%) is het winnende bier van de Bierbrouwwedstrijd 2014. Het bier kenmerkt zich door een fruitig en citrusachtig karakter. Aromatisch hoppig met een zachte bitterheid. - Gebrouwen met drie hopsoorten (Cascade-, Citra- en Amarillo-hop). - Kenmerkt zich door fruitig citrusachtige smaak met zacht bittere afdronk.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.