Home Jan Linders Bricks

Word baas van jouw jan linders supermarkt!

Tot en met zondag 3 mei spaar je voor jouw eigen Jan Linders supermarkt! Omdat we graag willen dat iedereen zijn of haar eigen Jan Linders Bricks supermarkt compleet kan maken, is de Bricks spaaractie met 2 weken verlengd tot en met zondag 3 mei. Tot die tijd krijg je bij iedere 10 euro aan boodschappen één gratis zakje bouwstenen en andere onderdelen om jouw supermarkt te kunnen bouwen. 

Wist je dat Jan Linders Bricks gecombineerd kan worden met andere bekende bouwsteentjes? Gegarandeerd jarenlang speelplezier!

Bekijk hier alle actievoorwaarden van deze spaaractie. 

Maak jouw supermarkt compleet!

Er zijn in totaal 62 verschillende bouwsteentjes en onderdelen om jouw eigen Jan Linders supermarkt te kunnen bouwen. Bij iedere 10 euro aan boodschappen én bij speciale acties krijg je één zakje met bouwstenen gratis. Spaar ze allemaal!


MEDEWERKER

MEDEWERKSTER 

KLANT VROUW

KLANT MAN

WINKELWAGEN

ACTIETAFEL

SAPMACHINE

WINKEL ENTREE

FLESSENAUTOMAAT

KASSA

KOELING

VISSCHAP

VLEESSCHAP

GROENTESCHAP

BROODSCHAP

SCHAP KRUIDENIERSWAREN LAAG

SCHAP KRUIDENIERSWAREN HOOG

ACTIEKOP

GROENTE / FRUIT KRAT

ACTIEKRAT

PRESENTATIETAFEL VOOR DE KEUKEN

TOONBANK VOOR DE KEUKEN

ANDIJVIE

BROOD

SLA

GROENTE / FRUIT PRODUCTEN

VLOERTEGELS VOOR DE KEUKEN

SCHAP VOOR DE KEUKEN

VLAG / VLAGGENSTOKHOUDER

MUURPANEEL

50% korting op de Bricks bouwplaat!

Haal de Bricks bouwplaat nu met 50% korting voor maar 2,49! De set bestaat uit een XL-bouwplaat, winkel entree, twee gevelvlaggen én een gevelbord. Wist je dat je ook met de bekende bouwsteentjes op deze leuke plaat kunt bouwen?

Ben je Liefhebber? Dan ontvang je op vertoon van je Liefhebbers-pas 2 euro extra korting. Nog geen Liefhebber? Haal dan snel je pas op in de supermarkt, registreer online en profiteer direct!

Word ook Liefhebber

Bekijk de commercial!

Wat zou jij doen als je de baas zou zijn van jouw eigen supermarkt? Maak kennis met onze mini supermarktmanager!

6 unieke supermarkt specials!

Van 16 maart t/m 19 april is er iedere week een supermarkt special te verkrijgen bij speciale acties. Houd de folder en onze website in de gaten! Let op: voor deze super leuke specials geldt: OP=OP! De muursets, rolcontainer, koffiekorner en het stoepbord krijg je gratis bij aankoop van deelnemende acties. 

Extra inspiratie

We helpen je graag met het bouwen van jouw eigen Jan Linders supermarkt. Download de bouwtekeningen en -instructies of aftekenlijst en bekijk creaties van andere kinderen via #mijnjanlinders op social media!

Bouwtekeningen & -instructies

Download de bouwtekeningen en -instructies, inclusief bouwinstructie voor de exclusieve Jan Linders vrachtwagen, en ga lekker aan de slag.

Let op

Download

DEEL JOUW GEBOUWDE SUPERMARKT

We zijn erg benieuwd naar jouw eigen Jan Linders supermarkt. Deel jouw gebouwde supermarkt met #mijnjanlinders op Facebook of Instagram!

Deel je foto

DOWNLOAD DE AFTEKENLIJST

Vink af welke bouwsteentjes en onderdelen je al hebt gespaard. Heb je alle vakjes afgevinkt? Dan is jouw Jan Linders supermarkt compleet!

Download

Download de Bricks kleurplaat!

Samen lekker creatief bezig zijn is altijd leuk. Download de unieke Bricks kleurplaat en ga lekker aan de slag!

Download de kleurplaat

Dag van de supermarktmanager & Ruilmiddag geannuleerd

De gezondheid van onze klanten en medewerkers staan voorop. We volgen het advies van het RIVM en annuleren daarom de Dag van de Jan Linders Supermarktmanager welke gepland stond op 28 maart 2020 en de Ruilmiddag van woensdag 15 april 2020. Wil je toch graag ruilen om jouw supermarkt compleet te maken? Meld je dan aan voor de Facebook ruilgroep.

Veelgestelde vragen


Heb je vragen over onze spaaractie? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen. Wordt je vraag niet beantwoord, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!