184

Broccoli

184
  • Prijs per 1,84

Combineert goed met...

Maggi
Mix one pan broccoli kaas
139
Jan Linders
Rundergehakt
799
Jan Linders
Kriel
133

Productinformatie

Verse broccoli
Frisse roosjes en een knapperige stam. Broccoli is het ideale krachtvoer want het bevat veelvitamines en mineralen. En het is heel veelzijdig in de keuken. 

Broccoli bewaren en bereiden
Bewaar broccoli in de koelkast, het liefst met de verpakking ernog omheen. Dan houdt u hem twee tot vijf dagen goed. Knip de roosjes van destam af, kook eerst de stam 3 minuten en voeg daarna de roosjes toe, laat nog 5minuten koken.

Lekker en gezond
Broccoli zit boordevol vitamine C, vezels en goede vetzuren. Broccoli is lichtpittig van smaak. Heerlijk met een sausje maar ook ideaal om mee te roerbakkenof als toevoeging in een pasta- of rijstgerecht.

  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstSpanje

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.