Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

129

Broccoli

129
  • Prijs per 1,29
  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstNederland

Combineert goed met...

Maggi
Dagschotel broccoli kaassaus
099
Jan Linders
Rundergehakt
ca. 240
Jan Linders
Kriel
133

Productinformatie

Verse broccoli
Frisse roosjes en een knapperige stam. Broccoli is het ideale krachtvoer want het bevat veelvitamines en mineralen. En het is heel veelzijdig in de keuken. 

Broccoli bewaren en bereiden
Bewaar broccoli in de koelkast, het liefst met de verpakking ernog omheen. Dan houdt u hem twee tot vijf dagen goed. Knip de roosjes van destam af, kook eerst de stam 3 minuten en voeg daarna de roosjes toe, laat nog 5minuten koken.

Lekker en gezond
Broccoli zit boordevol vitamine C, vezels en goede vetzuren. Broccoli is lichtpittig van smaak. Heerlijk met een sausje maar ook ideaal om mee te roerbakkenof als toevoeging in een pasta- of rijstgerecht.

ingredi├źnten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Nederland


Disclaimer
De ingredi├źnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.