Beenham uit eigen streek; Onze Trots op een broodje
Ingrediënten:
|
Brunch- of lunchgerecht voor 4 persoon - bereidingstijd: 20 minuten + 90 minuten voorbereidingstijd. Zo maak je het: Smelt in de tussentijd de resterende boter in een pan en bak de ui ca. 5 minuten, al omscheppend op een middelhoge warmtebron, zacht. Voeg de champignons toe en zet de warmtebron hoger. Bak dit al omscheppend nog 3-5 minuten. Breng het op smaak met peper, zout en (blad)peterselie. Neem de beenham uit de folie en snijd deze in niet te dikke plakken. Snijd de broodjes open en leg ze op een bord. Verdeel plakken ham over de broodjes en schep een deel van het ui-champignonmengsel erover. Schep er honing-mosterddressing over en serveer direct. Heb je nog ham over? Geen probleem, deze is koud ook lekker! |
Gegrilde bourgondische beenham; slechts € 12.98
![]() |