Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

174

Broxomatic Vaatwaszout

Water ontharden Leidingwater bevat in meer of mindere mate kalk. Hierdoor is leidingwater hard. Hard water hindert de werking van uw wasmiddel. Om dit te Lees meer...
174
  • Inhoud 2200 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten; Zout (NaCL)


Bewaarinstructies

Droog bewaren


Land van oorsprong

Nederland


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingBROXOMATICONTHARDINGSZOUT,ZAKJE 2,2KG
  • Communicatie-adresP.O.Box 25, 7550 GC Hengelo (The Netherlands) Boortorenweg 27, 7554 RS
  • ContactnaamAkzo Nobel Functional Chemicals

Contact-informatie

  • E-mailSALT.HENGELO@AKZONOBEL.COM
  • WebsiteWWW.BROXOMATIC.COM

Water ontharden Leidingwater bevat in meer of mindere mate kalk. Hierdoor is leidingwater hard. Hard water hindert de werking van uw wasmiddel. Om dit te voorkomen heeft uw vaatwasser een wateronthardingssysteem, dat alleen werkt bij gebruik van vaatwaszout. En dus niet door de zoutfunctie in uw vaatwasmiddel. Vul bij zodra het (zout)indicatielampje brandt! Zachter water zorgt voor: - een goede werking van het wasmiddel - een glanzende vaat (geen hinderlijke kalkaanslag) - een goed droogresultaat van de vaat - een langere levensduur van uw vaatwasser.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.