Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

2 voor 100
096

Bumblies Toetenboeners

Bumblies toetenboeners zijn handige vochtige doekjes om de handjes en het gezichtje van je kind tussendoor snel en op milde wijze schoon te maken. De frisse Lees meer...
096
  • Inhoud 40 stuks
Deze actie is geldig van 16-09-2019 t/m 22-09-2019

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingBumblies toeten boeners 40 st.
  • Communicatie-adresPostbus 80, 4153 ZH Beesd
  • ContactnaamBumblies

Bumblies toetenboeners zijn handige vochtige doekjes om de handjes en het gezichtje van je kind tussendoor snel en op milde wijze schoon te maken. De frisse doekjes bevatten aloë vera, dat verzorgende en verzachtende eigenschappen heeft. Ideaal voor thuis en onderweg.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.