679

Calgon 2 in 1 tabs

3in1 beschermt tegen kalk + wasmiddelresiduen + geuren.* * Gebruik bij elke wasbeurt. Zonder Calgon: Kalkafzetting, vuil en wasmiddelresiduen stapelen Lees meer...
679
  • Inhoud 17 stuks

ingrediƫnten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingr


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingANTI KALK
  • ContactnaamRECKITT BENCKISER (BOOTS HC)

3in1 beschermt tegen kalk + wasmiddelresiduen + geuren.* * Gebruik bij elke wasbeurt. Zonder Calgon: Kalkafzetting, vuil en wasmiddelresiduen stapelen zich op achter de trommel, in de filter en in de leidingen. Dit kan niet alleen tot gevolg hebben dat uw wasmachine kapot gaat, maar kan ook de bron van nare geurtjes zijn. Deze geurtjes voorkomen dat u perfecte wasresultaten krijgt. Met Calgon 3 in 1 Voor een beschermde, schone en extra frisse machine, heeft Calgon 3 neutraliserende acties: 1. Krachtige bescherming tegen kalkaanslag die helpt te voorkomen dat de machine stuk gaat. 2. Anti-vuil actieve middelen helpen met bescherming tegen de ophoping van vuil en wasmiddelresiduen. 3. Helpt tegen de opbouw van slechte geuren in de machine.

Disclaimer
De ingrediƫnten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.