175

Campina Zacht en luchtig banaan

175
  • Prijs per 1,75
  • Inhoud 0
  • Land van herkomstNederland

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

Ingrediënten: Halfvolle melk, water, suiker, plantaardige oliën (palm, palmpit, kokos, raapzaad), gemodificeerd maïszetmeel, geharde palmpitolie, 1% bananensap, glucosestroop, melkeiwit, karnemelkpoeder, verdikkingsmiddelen: carrageen en xanthaangom, stabilisatoren: E331, E339, E460 en E466, emulgatoren: lecithine (soja), E435, E472b en e, zout, aroma, kleurstoffen: curcumine, bètacaroteen en annatto


Allergenen

  • bevat melk
  • bevat soja

Voedingswaarde

  • per 100ML
  • Energie±90 kcal
  • Energie±376 kJ
  • Vet±4.6 g
  • waarvan verzadigd±3.6 g
  • Koolhydraten±10.4 g
  • waarvan suikers±7.9 g
  • Eiwitten±1.7 g
  • Zout±0.08 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Referentie-inname

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).


Bewaarinstructies

Gekoeld bewaren (max. 7 °C). Ongeopend tenminste houdbaar tot: zie datum bovenzijde. Na openen beperkt houdbaar. Niet schudden voor gebruik


Land van oorsprong

Nederland


Marketing informatie

Deze Campina zacht en luchtig is gemaakt van weidemelk afkomstig van koeien die tenminste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de Nederlandse wei lopen.


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingCampina Zacht en Luchtig Banaan
  • Communicatie-adresAntwoordnummer 390, 3800 VB Amersfoort
  • ContactnaamFrieslandCampina consumentenservice

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.