249

Canderel Zoetstof poeder

Een theelepel Canderel komt qua zoetkracht overeen met een theelepel suiker. Bevat 10 maal minder calorieën 1 theelepel Canderel* (0,5 g) = 2 kcal 1 Lees meer...
249
  • Prijs per kilo31,13
  • Inhoud 80 gram

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingSCHEPJE ZOET
  • ContactnaamPIETERCIL BARENDS BV

Een theelepel Canderel komt qua zoetkracht overeen met een theelepel suiker. Bevat 10 maal minder calorieën 1 theelepel Canderel* (0,5 g) = 2 kcal 1 theelepel suiker (5 g) = 20 kcal *de zoetkracht van Dankzij een unieke mengeling van ingrediënten, biedt Canderel u al het plezier van een heerlijke zoete smaak zonder nasmaak! Canderel poeder is ideaal voor het koken en bakken en om over fruit of ontbijtgranen te strooien.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.