Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

269

Cantaloupe meloen

Grijsgroen van buiten, prachtig oranje van binnen. Dat is de cantaloupe meloen! Heerlijk zoet van smaak, een echt zonnetje in uw (fruit)salade, smoothie of in combinatie met ham.

269
  • Prijs per 2,69
  • Inhoud 1 stuk
  • Land van herkomstSpanje

Combineert goed met...

La Felinese
Originele parmaham
269
0
Witlof verpakt
149
0
Pijnboompitten
421

Productinformatie

Cantaloupe is caloriearm
Cantaloupes bevatten erg weinig calorieën; een hele meloen bevat ongeveer 275 calorieën. Is dat even mooi meegenomen! Door zijn fluweelzachte vruchtvlees en mildzoete smaak is de meloen erg bruikbaar in veel gerechten.

Een meloen vol voedingsstoffen
Hoewel een cantaloupe weinig calorieën bevat, is de meloen extreem rijk aan voedingsstoffen, zoals vitamine B en mangaan. Een van de belangrijkste voedingsstoffen in cantaloupe is vitamine C. Dit wordt gebruikt om een gezond en sterk immuunsysteem te ondersteunen, maar ook het centrale zenuwstelsel. Cantaloupe bevat veel omega-3, die het hart en de hersenen in topconditie houden, maar het helpt ook kanker voorkomen.

Recepten met Cantaloupe meloen

Sorbetijs meloen-honingPastasalade met meloenCantaloupe met Parmaham

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingDeilor Cantaloupe meloen mt 5

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.