Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

195

Captain Morgan White rum mojito

Geniet van de legendarische mix van Captain Morgan White Rum Mojito. Alvast voor je gemixt in een blikje zodat je elke keer de perfecte mix hebt. Captain Morgan Lees meer...
195
  • Prijs per liter7,80
  • Inhoud 250 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Land van oorsprong

Italië


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingCaptain Morgan White Mojito
  • Communicatie-adresLakeside drive Park Royal, London, NW10 7HQ
  • ContactnaamCaptain Morgan Rum Co.

Geniet van de legendarische mix van Captain Morgan White Rum Mojito. Alvast voor je gemixt in een blikje zodat je elke keer de perfecte mix hebt. Captain Morgan White Rum Mojito is gemaakt van een selectie van de fijnste Caribische soorten rum en gemixt met munt, limoen, suiker en spuitwater. De Mojito van de Captain smaakt heerlijk en heeft een frisse twist. Koel serveren; geniet ervan in een glas met ijs en limoen. Geen glazen in de buurt? Geen probleem! Dankzij het vooraf gemixte blikje kunnen jij en je vrienden overal genieten van de legendarische drank van de Captain. Captain Morgan heeft echt bestaan, in de 17e eeuw in Jamaica. Hij begon als piraat, werd later kapitein en eindigde uiteindelijk als de gouverneur van Jamaica. Zijn kleurrijke leven stond bol van de avonturen met zijn bemanning. De geest van Sir Henry Morgan leeft voort in zijn legendarische rum.Live like the Captain!

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.