Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

459

Carbonell Olijfolie extra virgen

Helpt het cholesterol onder controle te houden**De vervanging van verzadigde vetzuren in de voeding door onverzadigde vetzuren draagt bij tot de Lees meer...

459
  • Prijs per liter9,18
  • Inhoud 500 mililiter

ingrediënten, voedingswaarde, etc.

Ingredienten

olijfolie


Voedingswaarde

  • per 100ML
  • Energie±3404 kJ
  • Energie±828 kcal
  • Eiwitten±0 g
  • Koolhydraten±0 g
  • waarvan suikers±0 g
  • Vet±92 g
  • waarvan verzadigd±12 g
  • waarvan enkelvoudig onverzadigd±72 g
  • waarvan meervoudig onverzadigd±8 g
  • Voedingsvezel±0 g
  • Zout±0 g

* aanbevolen dagelijkse hoeveelheid


Bewaarinstructies

Buiten bereik van licht en warmte bewaren. Onder 7 °C kan vlokvorming optreden. Op kamertemperatuur wordt olijfolie weer helder. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit.


Verplichte toevoeging

Extra olijfolie van de eerste persing. Rechtstreeks uit olijven en op mechanische wijze verkregen olijfolie van superieure kwaliteit. Origine: Spanje


Land van oorsprong

Spanje


Gezondheidsclaim

Helpt het cholestrerol onder controle te houden


Marketing informatie

Rijke, fruitige smaak


Variatietip

Ideaal voor in salades, als basis voor dressings of dips en als smaakmaker in bijvoorbeeld pasta's, soepen of sauzen


Contact gegevens leverancier

  • Kenmerk
  • OmschrijvingCarbonell Extra Virgen Spaanse olijfolie
  • Communicatie-adresdeoleo S.A.C/Marie Curie 7, 28521 Rivas-Vaciamadrid, Madrid (Spain)N.I.F.A-48.012.009
  • Contactnaamdeoleo S.A.

Contact-informatie

  • E-mailCONSUMENTENSERVICE@CARBONELL.NL

Helpt het cholesterol onder controle te houden**De vervanging van verzadigde vetzuren in de voeding door onverzadigde vetzuren draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Oliezuur is een onverzadigd vetzuur. Olijfolie is rijk aan onverzadigde vetzuren (79% oliezuur).Rechtstreeks uit olijven en op mechanische wijze verkregen olijfolie van superieure kwaliteit.Carbonell Extra Virgen heeft een rijke, fruitige smaak en is ideaal voor in salades, als basis voor dressings of dips en als smaakmaker in bijvoorbeeld pasta's, soepen of sauzen.Een eetlepel (15 ml) Carbonell olijfolie Extra Virgen bevat een significante hoeveelheid oliezuur, wat bijdraagt tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed, wanneer het verzadigde vetzuren vervangt.

Disclaimer
De ingrediënten en allergenen die Jan Linders hier toont is de informatie die de fabrikant beschikbaar heeft gesteld.Jan Linders doet haar uiterste best om deze informatie correct bij de betreffende producten te vermelden. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd op de juiste wijze wordt getoond. Leest u daarom voor consumptie altijd de verpakking.De informatie die op de verpakking staat is altijd leidend. Indien er geen productinformatie wordt getoond, heeft Jan Linders deze niet van de fabrikant ontvangen.